Tomtom updateAls je een TomTom navigatiesysteem hebt, kun je vrijwel overal naartoe rijden zonder überhaupt op een kaart te kijken. Je hoeft alleen de eindbestemming in te voeren en de TomTom navigatie doet de rest van het werk. Hierdoor hoef je nooit meer te verdwalen en kom je altijd op je eindbestemming aan. Denk je tenminste…

Als je een TomTom navigatiesysteem hebt en deze al een paar maanden of jaren in gebruik hebt, is het verstandig om jou TomTom navigatie te updaten. In de tijd dat je het navigatiesysteem namelijk in gebruik hebt, kan de landkaart/wereldkaart zijn aangepast. Denk hierbij aan aanpassingen zoals nieuwe wegen, rotondes en snelwegen. Door het vroegtijdig updaten van jouw navigatiesysteem voorkom je dat jouw TomTom in de war raakt en je op de verkeerde afslag of weg wijst.

TomTom update gratis

Het updaten van een TomTom navigatiesysteem is helemaal gratis en duurt maximaal een kwartier van jouw tijd. Het is erg zonde om te denken dat het updaten te veel werk is en dat het updaten veel te ingewikkeld is. Dit is namelijk helemaal niet het geval. Het is veel vervelender dat je verdwaald raakt op de heenweg naar je vakantiebestemming.

Je kunt jouw TomTom navigatie updaten met de bijgeleverde software. Dit is een CD-rom die is meegeleverd in de doos. Als je deze software niet meer hebt is dat ook niet erg. Je kunt de software namelijk ook online downloaden. Kijk hiervoor op deze pagina.

TomTom werkt met twee verschillende soorten software. Deze software is afhankelijk van het model TomTom dat je hebt.

TomTom HOME update

Met TomTom HOME kun je snel en gemakkelijk jouw navigatiesysteem voorzien van de meest recente updates. Sluit hiervoor jouw navigatiesysteem aan via de bijgeleverde USB-kabel. Met de meest recente TomTom update zorg je ervoor dat je altijd op de juiste bestemming aankomt!

> Lees meer

 2 gedachtes over “Tomtom update”

  1. Waarom blijven de landen waar ik geen update over wil constant in de updatelijst staan. Dat moet toch anders kunnen in het kader van klantvriendelijkheid. x voor verwijderen…..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.