TomTom update gratis: het kost je alleen maar een paar minutenTomTom update gratis: Het kost je helemaal niets om je TomTom te updaten. Het enige wat het kost is een paar minuten van je tijd. Met het updaten van je TomTom voorkom je dat je bijvoorbeeld in een file terecht komt of de verkeerde afslag neemt. Het is daarom van belang dat jouw TomTom altijd up-to-date is!

Er zijn twee soorten Tom Tom software. De keuze van de software is afhankelijk van welk model navigatie je hebt. Met deze software kun je je TomTom vervolgens gratis van een update voorzien. Heb je meerdere kaarten geïnstalleerd? Deze worden dan automatisch bijgewerkt. Alle nieuwe en aangepaste wegen zijn dan beschikbaar in je navigatiesysteem. Maak je bijvoorbeeld gebruik van flitspalen in een kaart en realtime files applicaties in de TomTom software? Geen nood. Deze onderdelen worden ook geüpdatet. Ook jouw TomTom updaten? Je kan TomTom update gratis uitvoeren via onderstaande programma’s:

  • TomTom MyDrive
  • TomTom Home

De TomTom update gratis downloaden via de officiële website

TomTom update gratisDe software is gratis te downloaden via de officiële website van TomTom zelf. Er is uiteraard wel een account benodigd, zodat je kan inloggen en een connectie met het internet kan maken. De updates worden gratis uitgevoerd via de website van TomTom. Bij deze updates dien je wel de code op te geven die je bij aanschaf van de TomTom hebt gekregen. Zo komt er elke 3 maanden een nieuwe kaart beschikbaar om vervolgens jouw kaart op de TomTom ermee te updaten. Je kan dus minimaal vier keer per jaar gebruik maken van de update.

TomTom update gratis: Je moet er wel op letten dat je de juiste kaart download voor je toestel. Wanneer je problemen hebt het het uploaden van de kaart, kan dit liggen aan een mogelijk verkeerde versie. Het is altijd mogelijk om de helpdesk te contacteren wanneer je in de problemen komt.

Let op! De Free lifetime map packs geldt alleen voor diegene die recent een toestel gekocht heeft. In de doos van het toestel vind je de activeringscode. Wanneer je een oudere versie hebt, kan je de kaarten of mappen nieuw aankopen.2 gedachten over “TomTom update gratis: het kost je alleen maar een paar minuten”

  1. Hoi volgens mijn gegevens heb ik een update niet gebruikt.
    ik ga met de motor naar engeland en wil de kaart wisselen. ik heb engeland er niet op.
    kunt u mij adviseren hoe ik van kaart kan wisselen zonder weer een update te kopen. ik vindt dat niet super belangrijk
    m vr groet ton

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *