TomTom update gratis: het kost je alleen maar een paar minutenTomTom update gratis: Het kost je helemaal niets om je TomTom te updaten. Het enige wat het kost is een paar minuten van je tijd. Met het updaten van je TomTom voorkom je dat je bijvoorbeeld in een file terecht komt of de verkeerde afslag neemt. Het is daarom van belang dat jouw TomTom altijd up-to-date is!

Er zijn twee soorten Tom Tom software. De keuze van de software is afhankelijk van welk model navigatie je hebt. Met deze software kun je je TomTom vervolgens gratis van een update voorzien. Heb je meerdere kaarten geïnstalleerd? Deze worden dan automatisch bijgewerkt. Alle nieuwe en aangepaste wegen zijn dan beschikbaar in je navigatiesysteem. Maak je bijvoorbeeld gebruik van flitspalen in een kaart en realtime files applicaties in de TomTom software? Geen nood. Deze onderdelen worden ook geüpdatet. Ook jouw TomTom updaten? Je kan TomTom update gratis uitvoeren via onderstaande programma’s:

 • TomTom MyDrive
 • TomTom Home

De TomTom update gratis downloaden via de officiële website

TomTom update gratisDe software is gratis te downloaden via de officiële website van TomTom zelf. Er is uiteraard wel een account benodigd, zodat je kan inloggen en een connectie met het internet kan maken. De updates worden gratis uitgevoerd via de website van TomTom. Bij deze updates dien je wel de code op te geven die je bij aanschaf van de TomTom hebt gekregen. Zo komt er elke 3 maanden een nieuwe kaart beschikbaar om vervolgens jouw kaart op de TomTom ermee te updaten. Je kan dus minimaal vier keer per jaar gebruik maken van de update.

TomTom update gratis: Je moet er wel op letten dat je de juiste kaart download voor je toestel. Wanneer je problemen hebt het het uploaden van de kaart, kan dit liggen aan een mogelijk verkeerde versie. Het is altijd mogelijk om de helpdesk te contacteren wanneer je in de problemen komt.

Let op! De Free lifetime map packs geldt alleen voor diegene die recent een toestel gekocht heeft. In de doos van het toestel vind je de activeringscode. Wanneer je een oudere versie hebt, kan je de kaarten of mappen nieuw aankopen.4 gedachtes over “TomTom update gratis: het kost je alleen maar een paar minuten”

 1. Hallo.
  Ik ben in het bezit van een Renault Lagune 3 met navigatie van TomTom Carminat live.
  Ik heb 21 juli 2018 een LIVE Services Europe & South Africa abonnement gekocht bij TomTom en koste 49.95 euro.
  Ik heb mijn systeem geüpdatet en een dag later deed hij het zoals het hoort.
  Nu heb ik na de update een tomtom die standaard is . dus geen live , met oude kaarten, en geen Live service.
  Met andere woorden ik kan hem wel in de prullenbak gooien want ik heb er niets meer aan, weg 50 euro en weg mijn navigatie.
  Ik krijg iedere keer als ik naar Live Service ga en dan mijn systeem aanklikt zegt mijn navigatie ik kan hij geen verbinding maken met de server van tomtom.
  Ook het balkje geeft aan dat er geen Live Service is.
  U begrijp denk ik wel dat ik of mijn geld terug wil of dat u zorgt dat het in orde komt.

  Ben heel erg benieuwt wat u gaat doen.

  Vriendelijke groet Paul.

 2. Hoi volgens mijn gegevens heb ik een update niet gebruikt.
  ik ga met de motor naar engeland en wil de kaart wisselen. ik heb engeland er niet op.
  kunt u mij adviseren hoe ik van kaart kan wisselen zonder weer een update te kopen. ik vindt dat niet super belangrijk
  m vr groet ton

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.