Tomtom mapsMet Tomtom maps kun je kaarten kopen van de hele wereld of je huidige kaart updaten. Erg handig als je op reis gaat naar het buitenland. Zo hoef je niet meer een pauze in te lassen om op een papieren kaart te kijken.

Tomtom maps is het kaartsysteem van Tomtom waarmee je gemakkelijk nieuwe kaarten kunt kopen en bestaande kaarten kunt bijwerken zodat je altijd up-to-date onderweg bent. Hierdoor kun je zonder problemen op vakantie of naar een bestemming waar je nog nooit bent geweest.

Tomtom maps kopen

Door het kopen van nieuwe Tomtom maps kun je nieuwe gebieden leren kennen en altijd de weg terugvinden in gebieden waar je anders zou verdwalen. Hierdoor kun je met een goed en veilig gevoel op vakantie in het buitenland.

Tomtom maps bijwerken

Als je al een kaart op jouw Tomtom navigatiesysteem hebt staan, is het verstandig om deze regelmatig bij te werken. Zeker als je een grote reis voor de boeg hebt. Het bijwerken van deze kaart is zeer eenvoudig en kan via de website van Tomtom worden gedaan.

Blijf op de juiste weg met de meest recente kaarten

Wegen worden gewijzigd of gesloten en de verkeersregels veranderen continu. Mis geen afslagen meer of rij niet om met de Tomtom maps. Altijd de meest recente kaarten. Meer dan honderd landen kun je hier inmiddels vinden. Ook nuttige plaatsen zijn opgenomen in je maps. Denk aan bezienswaardigheden en de snelste of makkelijkste route daar naar toe.

Updaten of kaart kopen?

Via https://www.tomtom.com/nl_nl/drive/maps-services/maps/selector/ kun je op basis van jouw model navigatiesysteem een nieuwe Tomtom maps kopen of bijwerken.

Met de nieuwe update service ontvang je in elk geval 4 keer per jaar een update van je kaarten voor Tomtom navigatiesoftware. Een geruste gedachte. Ook de share community zorgt voor meer zekerheid over de juistheid van de kaarten, wegen en belangrijke punten.5 gedachtes over “Tomtom maps”

  1. Ik heb net on line een nieuwe kaart van Europa aangeschaft voor mijn Tom-Tom en heb een bevestiging van mijn aankoop via de email ontvangen.
    Echter nergens zie ik hoe en waar ik de nieuwe map kan downloaden.
    Ik ben al een uur overal aan het zoeken maar kom geen steek verder.
    Kunt u mij verder helpen aub?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.