Tomtom kopenTomtom kopen? Tomtom heeft in de afgelopen jaren heel veel nieuwe modellen geïntroduceerd. Hierdoor is het niet makkelijk om het juiste model uit te kiezen. Als je een Tomtom gaat kopen wil je namelijk een navigatiesysteem kopen waar je jaren plezier van hebt. 

We hebben een paar tips voor je op een rijtje gezet om een Tomtom kopen een stuk makkelijker te maken.

1. Privé of zakelijk?

Is het Tomtom navigatiesysteem voor privé of zakelijk gebruik? Als je jouw Tomtom navigatiesysteem voor je werk gaat gebruiken, is het verstandig om hier tijdens het kopen van een Tomtom rekening mee te houden. Je gebruikt je Tomtom namelijk vaker dan iemand die er een of twee keer per jaar tijdens de vakantie (privé) gebruik van maakt.

2. Groot of klein display?

Waar wil je je navigatiesysteem in de auto hangen? In het midden van het voornaam of aan de linkerkant van de voorruit aan de bestuurderszijde? Heb je liever een groot of klein display? Over het algemeen zijn grotere displays veel handiger in de auto aangezien deze een stuk duidelijker zijn dan de kleine tomtom navigatiesystemen. Hierdoor kun je in een oogopslag zien welke afslag je moet nemen en wanneer je je eindpunt bereikt.

3. Overige opties

Hecht jij extra waarde aan extra opties? Denk hierbij bijvoorbeeld aan een realtime kaartmap dat om de zoveel tijd update zodat alle wegen goed in kaart worden gebracht. Of misschien vind je het wel leuk dat je jouw navigatiesysteem een persoonlijke tint kan geven. Er zijn Tomtom navigatiesystemen die je helemaal naar wens in kunt richten. Hierbij kun je alle kleuren, pagina’s en stemmen aanpassen.

 4. Budget

Het budget is misschien wel een van de belangrijkste dingen waar je rekening mee moet houden. Tegenwoordig heb je voor 100 euro al een Tomtom navigatiesysteem dat aan bijna alle wensen voldoet. Maar als je vaker gebruikt maakt van de Tomtom, is het verstandig om een duurder en uitgebreider model te kiezen. Je hebt er namelijk niks aan dat je over een jaar spijt hebt dat je een goedkopere hebt genomen. Goedkoop is in dit geval dan duurkoop!

Tomtom kopen

Je kunt tegenwoordig overal navigatiesystemen van Tomtom kopen. In elke winkelstraat zit namelijk wel een elektronicawinkel dat Tomtom modellen in het assortiment heeft. Je kunt er ook voor kiezen om online een Tomtom te kopen. Hiervoor is het verstandig dat je eerst kijkt naar de klantervaring van de desbetreffende modellen.Een gedachte over “Tomtom kopen”

  1. Geachte lezer

    Graag had ik van u advies voor het kopen van een navigatie die men kan gebruiken om met de fiets of met de auto te gebruiken
    bestaat er een navigatie van Tom Tom die fietsroutes en autoroutes apart kan aansturen

    Henk Boumans

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.