Tomtom HOME downloadtomtom-home-downloadVoordat je Tomtom HOME kunt installeren op je computer moet je dit programma eerst downloaden van het internet. Je hebt twee verschillende downloads van Tomtom HOME, namelijk de downloads voor Windows en Mac. Elk besturingssysteem heeft namelijk een aparte versie van deze software.

Tomtom HOME downloaden

Kies hieronder het besturingssysteem van jouw computer uit en klik vervolgens op de knop “Download”. Tomtom HOME wordt hierna automatisch gedownload.

Tomtome HOME download Windows Tomtom HOME download MAC
Tomtom navigatie modellen:

GO, XL, XXL, ONE, START, Carminat, RIDER, NAVIGATOR 7 navigatiesystemen

Tomtom navigatie modellen:

GO, ONE, XL, XXL, START, Carminat, RIDER navigatiesystemen

Download Download

Neem voordat je de software van Tomtom HOME download ook even een kijkje in de systeemeisen van Tomtom HOME. Dit voorkomt mogelijke complicaties in de toekomst.

Systeemeisen Tomtom HOME download

Tomtom HOME voor Windows
Windows XP, Vista, Windows7 of Windows 8
Pentium III of hoger
256 MB RAM, 512 aanbevolen
Internetverbinding
50mb schijfruimte 

Tomtom HOME voor MAC
Mac OSX 10.5 or higher
Intel processor
256MB RAM
Internetverbinding
50mb schijfruimte

Tomtom HOME installeren
Je hebt de Tomtom HOME software nu gedownload van het internet. Voordat je Tomtom HOME kunt gebruiken moet je de software eerst uitpakken en installeren op je computer. Wil je weten hoe dat moet? Klik dan op lees meer.
Lees meer

Mijn Tomtom versie staat niet tussen de modellen... wat nu?

Niet alle Tomtom-navigatiesystemen werken met de Tomtom HOME software samen. Bij bepaalde modellen heb je Tomtom MyDrive nodig.

 22 gedachtes over “Tomtom HOME download”

 1. Hey, Wij hebben slechts administrator account op onze PC (voor mij en mijn vrouw) en toch weigert TOmTOM Home te installeren wegens gebrek aan administrator rechten (gewone standaard windows installatie. Wat doen?

 2. Voor mijn Tomtom GO 51 lukt het me niet om een apparaatstuurprogramma te vinden, waardoor updaten van de 51 niet lukt. Waar vind ik zo’n programma?

 3. Net voor ik op vakantie ging heb ik op mijn TomTom een update geplaatst, kosten bijna € 70 te betalen aan TomTom. Rijdend door Spanje en Portugal heb ik op wegen gereden die totaal niet in mijn navigatie stonden. De wegen bestaan al minimaal 3 jaar, dit weet ik omdat ik in deze landen al tientallen jaren rond trek. Op de terug weg mijn mobiel met Google maps aangezet, alles stond erop, waarom dan niet op de TomTom? TomTom is een slecht berdrijf (mafia). Ik adviseer dan ook een ieder om je TomTom niet te updaten, het is weg gegooid geld. Laat je vakantie humeur niet bederven door dit bedrijf.

 4. Hallo, ik heb heb Go 910.
  Gisteren een update geplaatst en nu doet de Go 910 helemaal niets meer. Hij blijft op het startscherm staan en gaat niet meer verder. Ik heb hem diverse malen gereset, maar dit helpt ook niet. Wie kan mij helpen om dit op te lossen?

  1. Gebruik TomtomHome , eventueel even downloaden vanaf de tomtom site.
   Met usb kabel de Go910 aan pc koppelen en het programma tomtom home starten.
   Wanneer je dit programma eerder hebt gebruikt staat er ook een backup die je terug kunt zetten.

 5. Fout of,
  Aan de Velsdijk Wesepe hebben alle huizen nr. 2 Namelijk 2, 2a, 2b, 2c.
  Nr. 2 aan een doodlopende weg wordt niet gevonden of herkend.

 6. Hello,

  Op 6 januari bestelde ik een update voor West – Europa – factuur 9514017789 / order 404501512.
  Ik woon in Portugal en gebruik mijn Tomtom dus meestal hier, in Spanje en Frankrijk. Zopas reisde ik naar België en toen bleek dat er geen kaart gedownload was noch voor de BNL noch voor de rest van Europa.
  Kan dat ?

  Beste groet
  Lucdl

 7. gl mijn tomtom geeft aan geen kaart gevonden maar onder het scherm staat ook dat dat hij vol is heb nu al meerdere keren het geprobeerd maar het lukt mijn niet om het te herstellen iedere keer als ik hem opstart geen kaart gevonden wie kan mijn daar mee helpen nogmaals kom er niet uit

  1. Hallo Frans, kan de datakaart niet echt vol zijn? Dan kun je (helaas) niet updaten. Als je tomtom er voor geschikt is zou je een grotere geheugenkaart kunnen aanschaffen.

 8. ik kan tomtom home voor start 20 niet installeren, ligt aan mijn instellingen wordt er gezegd. Ik heb windows 10. Nooit problemen met mijn oude tomtom gehad en nu dit.
  Wat kan ik hieraan doen?

 9. Ik heb een tomtom one xl Europe
  Ik kan mijn kaarten niet (gratis) meer updaten. ik heb tomtom home opnieuw geïnstalleert zonder resultaat. nu herkent hij mijn toestel niet meer.
  Hoe kan ik dit oplossen,

 10. goede dag
  ik heb al een paar jaar een go740.werkt soms heel goed.alleen is er in nijmegen een nieuwe brug gekomen om naar arnhem te kunnen en zij er diverse rotondes bijgekomen.veel mensen weten dit.aleen de tomtom kent hier helemaal niets van,ik ben al een paar jaat lid en betaal hier ook voor.hoe kan dit nu.de wegen zijn al 2 jaar gereed,

 11. Laatste kaartupdate is mislukt. Aantal landen is niet mee overgekomen o.a. België. Wat kan fout gelopen zijn ? Is dit op te lossen ?

  Dank voor reactie

 12. Ik heb nog een oude TomTom ONE, waarvoor ik TomTom Home op Windows10 heb gezet.
  Met Mydrive Connect wordt de ONE niet herkend, maar ook niet met TomTom Home.
  Op Windows7 werkte het perfect.
  Is TomTom Home niet geschikt voor Windows10?

 13. Ik heb mijn TT XL Live ge-updated met het gevolg algehele blokkade.
  Heb inmiddels het bestand van mijn computer verwijderd zoals aangegeven en getracht opnieuw te instaleren. resultaat o.
  incident no. 334022064.

  Bestaat er geen mogelijkheid dat ik een nieuwe TT aanschaf met een korting door inleveren van de oude.
  Dan ben ik van deze problemen af.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.