ANWB Tomtomanwb-tomtomDe ANWB heeft een ruimt assortiment aan Tomtom navigatiesystemen en aanverwante producten. Hieronder vallen producten zoals houders en hoesjes voor je navigatiesysteem. Hiernaast kun je bij de ANWB ook terecht voor kaarten die je op je Tomtom navigatiesysteem kunt zetten. Dat is erg handig als je bijvoorbeeld op vakantie gaat buiten Europa.

Online vignet bestellen

Extra handig is de aparte vignetten pagina binnen de ANWB webwinkel. Je kunt deze namelijk gemakkelijk online bestellen in de webwinkel van de ANWB. Je kunt tijdens het bestelproces aangeven hoe lang je in een bepaald land blijft en hier dus voordat je op vakantie gaat al online een vignet voor aanvragen en betalen. Deze krijg je vervolgens binnen enkele werkdagen per post thuisgestuurd.

ANW webwinkel

De webwinkel van de ANWB heeft niet alleen maar producten voor de Tomtom in haar assortiment, ze hebben namelijk veel en veel meer! De ANWB webwinkel heeft haar webshop ingedeeld in aparte thema’s. Zo kun je op de homepage van de webwinkel aangeven wat voor vakantie jij gaat maken. Ga je bijvoorbeeld veel wandelen, op het water of kamperen tijdens je vakantie? De ANWB webwinkel heeft per vakantiethema aangegeven welke producten uit haar assortiment handig kunnen zijn tijdens je vakantie. Hierdoor ga je altijd goed voorbereid op vakantie en kom je niet voor verrassingen te staan!Een gedachte over “ANWB Tomtom”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.